top of page

Dosáhni Svých Cílů!

JOYfit Studio: Vaše Cesta ke Zdraví a Pohodě

Objevte JOYfit studio v Praze 6, které se již 14 let věnuje proměně životního stylu svých klientů prostřednictvím individuálních a skupinových lekcí s profesionálními trenéry. Naše studio je známé svým širokým spektrem aktivit, včetně oblíbeného SM SYSTÉMU, POWER PLATE, FUNKČNÍ TR. ,PILÁTES a JOGY, které vám pomohou dosáhnout fyzické i duševní rovnováhy. Ať už jste začátečník nebo pokročilý, naši zkušení trenéři vás provedou každým krokem na vaší cestě ke zdraví a pohodě. Přijďte se přesvědčit sami a staňte se součástí naší radostné komunity!

fb icon.png
ig icon.png

NABÍZÍME LEKCE SM SYSTÉMU!

Objevte oblíbený SM systém v JOYfit studiu! Naše zkušená lektorka Lucie se této revoluční metodě věnuje již 10 let a vyučujeme ji s úspěchem třetím rokem. SM systém je speciální stabilizační technika vyvinutá MUDr. Smíškem, která pomocí speciálních lan účinně řeší problémy pohybového aparátu, přetížení páteře, sportovní disbalance i následky sedavého zaměstnání. Skvělé výsledky vidíme u klientů všech věkových kategorií! Cvičíme každé úterý individuálně, ve dvojicích a v kurzech. Momentálně máme pár volných míst, tak neváhejte! Pro více informací nás kontaktujte na joyfit@seznam.cz

CVIČTE S ÚSMĚVEM!

DĚLÁME PRO VÁS JEN TO NEJLEPŠÍ

U nás v JoyFit je vaše zdraví a pohodlí naše nejvyšší priorita. Nezáleží na tom, zda jste začátečník, nebo zkušený sportovec – naše moderní vybavení, odborní trenéři a přátelská atmosféra jsou tu pro vás. Připojte se k nám a objevte, jak můžeme společně dosáhnout vašich fitness cílů s tím nejlepším, co nabízíme.

family-4610864.jpg

PŘIJĎTE,
ZACVIČTE SI,
ZLEPŠETE SI NÁLADU

Chcete si dát do těla, ale nemáte čas plánovat dopředu? U nás v JOYfit studiu  to není problém! Stačí se registrovat,zavolat kdykoliv během otevíracích hodin a vždy je možnost se po domluvě pustit do tréninku. Lekce probíhají individuální, duo a ve skupinách..max. 8 osob! Vaše zdraví a pohoda jsou naší prioritou!

PRÁVĚ POPULÁRNÍ

LEKCE SM SYSTÉMU

5 800 Kč/10x

SM SYSTÉM HODINOVĚ

ai-generated-8927202.png

650 Kč/h

RÁDI VÁM POMŮŽEME VYBRAT LEKCE VHODNÉ PRO VÁS!

Objevte širokou nabídku našich lekcí a nechte se od nás vést k těm nejlepším pro váš individuální rozvoj. Ať už hledáte intenzivní trénink, relaxační cvičení, nebo něco mezi tím, náš tým trenérů vám rád poradí a doporučí lekce, které přesně odpovídají vašim potřebám a cílům. V JoyFit vám pomůžeme najít ten správný směr k dosažení vašich fitness cílů!

Download My Mobile App
DSC_7478.jpg

STAČÍ SI VYTVOŘIT ÚČET!

Buďte vždy v obraze a nepropásněte žádnou novinku z JOYfit! Přihlaste se k odběru našeho e-mailového newsletteru a získejte aktuální informace o nových lekcích, speciálních akcích a exkluzivních nabídkách přímo do vaší schránky. Udržujte se motivovaní a informovaní s našimi pravidelnými aktualizacemi!

DOSTÁVEJTE NOVINKY PŘÍMO NA
E-MAIL!

VAŠE NÁZORY JSOU PRO NÁS DŮLEŽITÉ

Vaše zpětná vazba je klíčem k našemu neustálému zlepšování. Sdílejte s námi své názory a zkušenosti s JOYfit, abychom mohli i nadále poskytovat služby, které vás skutečně potěší. Každá recenze nám pomáhá vytvářet lepší prostředí a přizpůsobit naši nabídku vašim potřebám. Děkujeme, že nám pomáháte růst a zlepšovat se!

"LUDĚK JE SKVĚLÝ TRENÉR..."

Cvičení s Luďkem mě v 55 letech naučilo své tělo více poslouchat a mít zase radost z pohybu.

KUBA

“OPRAVDOVÁ JÓGA, ÚŽASNÁ ATMOSFÉRA...”

Lukášovy lekce jógy opravdu doporučuji – obsahují vše, co by Hatha jóga měla mít. Cítím se více propojená mezi tělem a myslí, a kurz mi velmi pomáhá k relaxaci. Zdravotně se nyní cítím mnohem lépe.

ZUZKA

“LUCKA - KLÍČ K VYSNĚNÉ POSTAVĚ PO PORODU...”

Konečně jsem našla studio, kde cvičení s Luckou mi pomohlo získat zpět zpevněnou postavu po porodu.

JANA

“MOC RÁD SI TAM ZAJDU!"

Naprostá bomba! Hlavně cvičitelka Lucie je naprostý profík!

MICHAL

bottom of page